top of page

Utställningen NoEnd & Rolling Stones

1913 var Sverige först i världen med att införa allmän pensionsförsäkring, och för många är detta fantastiskt, medan andra väljer att fortsätta ha en arbetskarriär långt upp i åldern. Kan vi då kalla dem pensionärer?

I över 60 år har Rolling Stones spelat tillsammans och två av medlemmarna har i år fyllt 80 år. Så har man följt Rolling Stones sedan starten finns det en hel del skivor av dem i samlingen. I år kom gruppen ut med ännu en platta. Man kan inget annat än förundras över deras kreativitet och kraft.

På utställningen ”NoEnd & Rolling Stones” presenterar vi konstnären Noe Erikssons som i sina målningar och grafik gestaltar Rolling Stones. Noe har i sin tur bjudit in fotograferna Ronny Karlsson som fotograferade Rolling Stones under deras konsert i Helsingborg 1967 och fotografen Göran Heckler som ställer ut fotografier på andra stora artister både svenska och utländska.

De flesta av konstnärerna som ställer ut har varit med sen gruppens start 1962. Undantaget bland våra utställare är Tobias Eklund som ställer ut plåtskulpturer av gruppmedlemmarna och andra kända artister genom tiderna. Vi har även bjudit in Gallery Pup som visar upp en privat samling kända fotografer, där mycket även är till salu.

När:

från fredag 3 maj
till lördag 25 maj

Var:

Arrangör

Kiviks Konsthall
tel: +46708680067
Epost: petra@kivikskonsthall.se

Kiviks Konsthall & Butik
Kiviks Stora väg 42i
27731 Kivik

Öppettider

Torsdag - Söndag kl: 12-16
Kontakta oss gärna om du önskar komma på andra tider så försöker vi ord det.

Mer om eventet
Evenemanget har varit
bottom of page