top of page

Titiyo & Sunnan

Som en av pionjärerna bakom modern soulpop i Sverige är det drygt 30 år sedan Titiyo solodebuterade på superhippa labeln Telegram med självbetitlade soulskivan “Titiyo”. Sedan dess har Titiyo experimenterat och rört sig mellan rnb, soulpop, electronica och krautrock.

Titiyo har under åren samarbetat med artister som Jonathan Johansson, Peter Svensson, Kleerup och Goran Kajfeš, och har hunnit släppa hela sex fullängdare under eget namn. Göteborgs-Posten beskriver Titiyo som att ha lyckats landa i “ett artisteri långt bortom mainstreamfåran” samtidigt som hon fortfarande är lika folkkär som vid släppet av debutsingeln ”Talking To The Man In The Moon” 1989 och supersuccén “Come Along” 2001.

Sommaren 2023 beger sig Titiyo ut på turné med bandet Sunnan!

– Ibland händer det att man hör och ser band man tycker är såpass bra att man önskade att man själv var bandmedlem. Så var det med Sunnan och i det här samarbetet blir jag så gott som en av dom men fortfarande som artisten Titiyo. Vi klingar förvånansvärt bra ihop, hälsar Titiyo.

Sunnan är Cinema. Spaghetti Motown, Cowboy Soul. Känslan av dina mest dramatiska filmupplevelser, samplade till suggestiva, medryckande och oerhört nära liveupplevelser. Mitt under pandemin samlades fem av Sveriges mest anlitade frilansmusiker i en lada för att, helt utan måsten, hitta nya musikaliska uttryck. Efter återkommande resor till Dalarna och ladan i Sunnanhed står bandet nu redo med ett helt album som släpps under senare delen av 2023.

ONSDAG 12 JULI
Portar öppnar kl.20 - Titiyo på scen kl.21
Inträde vuxen 350 kr INKL. AVGIFTER.
Tonåringar halva priset, ungar upp till tolv gratis.
BYO / mer info på hemsidan

När:

tisdag 11 juli

Var:

Arrangör

Garageprojektet Hammenhög
tel: 0735317589
Epost: info@garageprojektet.org

Garageprojektet Hammenhög
Simrishamnsvägen 1
27650 Hammenhög

Öppettider

Onsdag 12 juli
Portar öppnar kl.20
Band på scen kl.21

Evenemanget har varit
bottom of page