top of page

Prova på Stigcykling!

Kom och prova stigcykling på skogsstigar hos KFUM Ystad.

Lördagen den 27 april mellan kl.09-14 har vi en cykeldag här hos oss, det blir en fartfylld dag av cykling i skogen för barn och unga. Mountainbike cykel och hjälm finnas att låna. Aktiviteten är kostnadsfri och vi bjuder på fika och informerar om vår och andra aktiviteter hos KFUM. Cykeldagen genomförs av Cykelfrämjandet, MTB Ystad och KFUM Ystad. Var med du med!

Stigcykling/MTB i Ystad Sandskog är en aktivitet i samverkan med Cykelfrämjandet och Ystad Mountainbike. Det genomförs inom ramen för projektet "Stigcykling för barn och unga med NPF" som finansieras av Svenskt Friluftsliv. Hos oss kan du cykla mountainbike på stigar i skogen, cykla över hinder cykelteknikbana och ha det roligt tillsammans eller på egen hand. Projektet riktar sig till barn och unga med NPF men alla är välkomna.

Mer info om projektet samt forskning kring stigcykling i skog och NPF-diagnoser finns på Cykelfrämjandets hemsida och anmälan till stigcykling som fritidsaktivitet på KFUMs hemsida under ”sektioner” och sedan ”Ystad MTB”.

När:

fredag 26 april

Var:

Arrangör

Cykelfrämjandet, Ystad MTB klubb, KFUM Huset i Ystad
tel: 0737862804
Epost: tara.jacobsdotter@cykelframjandet.se

KFUM Huset i Ystad
Björnstjernegatan 18
27139 Ystad

Öppettider

Lördag 27/4
kl. 09-14

Evenemanget har varit
bottom of page