top of page

Oktober fest med show

Cornelius Löfmark & Vernz kända från ”Jul med Vernz” och ”Det Förlorade Året” tar åter igen över scenen och förvandlar denna gången vårt ”Bathhouse” till en levande bayersk festplats! Detta blir en fartfylld Oktoberfest ni sent kommer att glömma, ta fram din bästa lederhosen eller dirndl för en fulländad kväll (men en vanlig stass går med bra!) Med sitt energiska scenframträdande garanteras en stämning som får alla att vilja sjunga med!

Meny för kvällen inkluderar klassiska tyska rätter som Pretzel, Schweinshaxe och Apfelstrudel och ackompanjerat av ett brett urval av tyska ölsorter och för de som föredrar något annat än öl erbjuder vi även ett urval av viner och alkoholfria alternativ.

Vi kommer att duka upp långbord för den äkta Oktoberfestival känslan där ni serveras mat&dryck medans ni kan ta del av den fartfyllda showen. För er som vill få hela upplevelsen, boka med övernattning och vakna till en recovery hotellfrukost som fyller upp med energi och återhämtning. Det kan varmt rekommenderas efter en kväll som denna!

När:

fredag 4 oktober

Var:

Arrangör

Hotell Fritiden i Ystad AB
tel: 0411220120
Epost: event@hotellfritiden.se

Kongressen, Hotell Fritiden Ystad
Österleden 19
27125 Ystad

Öppettider

Dörren öppnar kl18.
Show start kl19

Evenemanget har varit
bottom of page