top of page

Konstutställning - keramik och måleri

Varmt välkomna till vår utställning i påsk!

Mattias Suneson - keramik
Med en bakgrund som professionell dansare och erfarenhet som florist förenar Mattias olika konstformer i sitt arbete. Mattias hittar inspiration från naturen, rörelse och form i sitt skapande.

Sanna Persson Halapi - porträttmåleri
"Eftersom jag tycker om att skildra olika typer av människor så har jag försökt att teckna några kvinnor vars karaktärsdrag är tänkta att synas på näsan, och till viss del hållningen. Om jag har lyckats vet jag inte, men jag har njutit av varje sekund, precis som när jag skapar mina egna karaktärer. Det finns också mycket humor i näsor, tänk bara på Margareta Krook och Groucho Marx.
Min idol Hasse Alfredsson startade 1986 föreningen Nasoteket på Akademiska föreningen i Lund, en samling gipsavgjutningar av ”särskilt förtjänta personers” näsor. Där är jag näsa nr 116 vilket jag är väldigt stolt över."

Emilie Strandberg - måleri
Emilie är bildkonstnär, skådespelare och regissör. Hennes bildvärld är drömlik och suggestiv. Hon tar ofta avstamp i litteratur och musik i sitt måleri och årets målningar är inspirerade av en vistelse i Grez-sur-Loing, teaterföreställningen Kristinvariationer, horisonter samt texter av Bodil Malmsten.

När:

från torsdag 28 mars
till söndag 31 mars

Var:

Arrangör

Hagestad mellersta skola
tel: 0702384217
Epost: emilie@treva.se

Hagestad mellersta skola
Sandhammarvägen 485
27177 Löderup

Öppettider

Öppet hela påskhelgen - välkomna!
29/3-1/4 kl 11-17

Mer om eventet
Evenemanget har varit
bottom of page