top of page

EU-valfestival NEKAD

Nu är det snart dags för EU-val. Det vill Europa Direkt Sydskåne uppmärksamma med en EU-valfestival i Ystad! Lyssna på kandiderande Europaparlamentariker, ställ dina frågor till experter och ta del av inspirerande underhållning.

I programmet deltar nationella, regionala och lokala kandidater till Europaparlamentsvalet. EU-valfestivalen sker på Norra Promenadens utomhusscen och är öppen för alla. Den kommer också att livesändas online.

Debatten syftar till att skapa större förståelse för skillnaden mellan de olika partierna och deras kandidatspecifika frågor i EU-politiken. Konferencier är den talangfulle Cornelius Löfmark, som är både moderator, artist och komiker. Norra Promenadens utomhusscen är den enda scenen Cornelius ännu inte stått på, förrän nu!

På plats under dagen finns bland annat Anna Maria Corazza Bildt (L), Isabella Lövin (MP), Emma Fastesson Lindgren (S) och Axel Hugosson (SD). Talare kommer att uppdateras på vår hemsida efterhand.

Det kommer även att bjudas på underhållning, challanges och annat spännande. Debatterna är öppen för alla, men för att delta som åhörare och få en lunchmacka från restaurang NP Bistro behöver du anmäla dig via formuläret på: https://europadirektsydskane.se/euvalfestival

När:

onsdag 15 maj

Var:

Arrangör

Europa Direkt Sydskåne
tel: 073-699 65 32
Epost: europadirekt@sjobo.se

Norra Promenadens utomhusscen
Norra Promenaden i Ystad
271 31 Ystad

Öppettider

Torsdag klockan 13-18

Evenemanget har varit
bottom of page