top of page

9 to 5 the Musical

9 to 5 – The Musical
På ett kargt kontorslandskap under 70-talet regerar chefen med järnhand. Han styr och ställer och tar åt sig äran för alla de anställda kvinnornas idéer. Men något nytt har börjat hända bland faxar och skrivmaskiner – kvinnorna har tröttnat på att bli borträknade för befodran, tröttnat på att förminskas och trakasseras. Plötsligt slår det gnistor och planer på revolt skapas! Och vem kunde ana hur långt man kan komma med några enkla kontorstillbehör – och kanske en liten, liten gnutta råttgift....?

Plötsligt vänds kontoret upp och ner, och ingenting blir som förr! Men kan den nya ordningen vara – eller kommer chefen att få sin hämnd till slut...?

ScenÖsterlens fantastiska ungdomsgrupp presenterar en härlig show med riviga ensemblenummer, en stark story om rättvisa, respekt och uppror, och grymma sångnummer – bland annat självklart Dolly Partons härliga titellåt 9 to 5 i musikalversion! Kom och njut av en underbar föreställning på sommarvackra MårtenPers Källa!

Rekommenderas från 7 år, men kan funka för yngre barn också

Biljetter bokas via https://billetto.se/users/scen-osterlen
Mer info om ScenÖsterlen på www.scenosterlen.se

This amateur production is presented by arrangement with Music Theatre International All authorised performance materials are also supplied by MTI www.mtishows.co.uk

När:

lördag 20 juli

Var:

Arrangör

ScenÖsterlen
tel: 0731-507831
Epost: info@scenosterlen.se

MårtenPers Scen
Höga Vägen
272 92 Simrishamn

Öppettider

Spelas kl 19.00

Evenemanget har varit
bottom of page