top of page

Äggatavlan 2024

ÄGGATAVLAN 2024
ÅSGÅRDS GÅRDSBUTIK i ONSLUNDA

Påsken är här och på ÅSGÅRD i ONSLUNDA pågår arbetet med årets ÄGGATAVLA 2024 tillsammans med den yngre generationen och med hjälp av Rickard Lundqvist på Tuppåsen.
Äggatavlan kommer att avtäckas Långfredagen kl 11,00.
Avtäckning kommer att ske av Siv & Rut (spelas av Nils-Gunnar Snygg och Marcus Hadriz) två välkända tanter som gjort succé många år med Ystadrevyn och senast i farsmusikalen ”Billigt skall det va” Siv & Rut är två tanter med skinn på näsan, älskar ägg, skvaller och är ständigt på jakt efter en riktig karr! Få se om det finns några snyggingar i Onslunda.
Därefter kommer Charlotte dela med sig av spännande minnen då Åsgårds Gårdsbutik i år fyller 15 år.
Missa inte detta !

Gårdsbutiken är öppen hela veckan inför och under Påsken med ny styckat Lammkött, Lammkorvar, Kallrökta fioler och mycket mer.
Gårdsbutiken är fylld med Nymalt Dinkel och många andra produkter av Dinkel.

Gårdsgrillen hålls öppen Långfredag, Påskafton, Påskdagen och Annandag Påsk som serverar Lammkebab, lammkorv, Åsgårds Pubmacka och många andra alternativ. Så klart gårdens egna Dinkel öl som är bryggd av Kasper Sjönhult.

I fårstallet sker underbar förlossning varje dag och ni är välkomna att beskåda alla får och lamm från besöksverandan.

I vår mysiga källare är ni välkomna till en unik och inspirerande utställning av en konstnär som är nära vän till familjen på Åsgård och som för första gången delar med sig av sina verk. Sanne (Susanne Josefsson, Ljungby) menar att konsten och skaparglädjen har blivit en styrka, frisk fläkt och ett kreativt utlopp för tankar och känslor.
MS sjuka Sanne arbetar med akryl, blyerts, akvarell, metalltråd och luffarkonst och konstnären skapar verk som vibrerar av färg, form och känsla. Genom återbruk av material får också gamla föremål nytt liv och nya ändamål.
Besök denna utställning för att uppleva en djupgående och personlig konstnärlig resa. Få en inblick i konstnärens innersta tankar och känslor, och låt dig inspireras av det fantastiska sätt där hon anser att konsten kan användas som terapi och helande kraft.

Baklucke loppis kommer att finnas på Långfredagen.

ÖPPET
Fredagar 15-18
Lördagar o Söndagar 11-16

Extraöppet
23/3-1/4 Alla dagar 11,00 - 18,00

Hjärtligt välkomna
www.asgard-holkestorp.com

När:

från torsdag 28 mars
till söndag 31 mars

Var:

Arrangör

Åsgård
tel:
Epost:

Åsgårds Gårdsbutik
Åsgård
27395 Onslunda

Öppettider

Alla dagar 11,00-18,00

Mer om eventet
Evenemanget har varit
bottom of page