top of page

wellness retreat

fritiden wellness, ystad

På Fritiden Wellness medelhavsinspirerade avdelning finner du avkoppling och återhämtning för kropp, sinne och själ.

 

Wellness-avdelningens skickliga hud- och spaterapeuter, yoga- och mindfulnessinstruktörer erbjuder behandlingar och sessions som strävar efter att ge gästerna kunskap och verktyg för att leda till en mer hållbar livsstil och ett bättre välbefinnande.

kåseberga gårdshotell & spa

Inbäddat i det böljande landskapet ligger Kåseberga Gårdshotell & Spa. En fridfull tillflyktsort från vardagens liv och rörelse.

Njuta av en mängd olika spabehandlingar, inklusive massage och fiskpedikyr, samtidigt som du förgyllas av omgivningen - ett brusande hav, stadiga klippor och böljande sand.

till kåseberga gårdshotell

lido club spa, ystad

Beläget längs vita sandstränder och Östersjön finner du Lido Club Spa. En plats för ren avkoppling, där du kan fly vardagens stress och fördjupa dig i en värld av lugn. Varva ner framför den öppna spisen eller njuta av ett uppfriskande kallbad.

 

Ljudet av havet och den omgivande naturen skapar en fridfull atmosfär, vilket gör det till den perfekta platsen att koppla av och ladda.

örums nygård, löderup

På Örums Nygård välkomnas du in i en atmosfär som får dig att känna dig som hemma. 

Ta ett dopp i den uppfriskande poolen. Kliv in i bastu och låt värmen lugna dina muskler och rensa ditt sinne. Eller unna dig en av många spabehandlingar - massage, ansiktsbehandlingar och kroppsinpackningar.

kiviks hotell konferens & Spa, kivik

​Kiviks Hotell & Spa erbjuder en avkopplande oas beläget i ett vackert strövområde med fantastisk havsutsikt. Hotellet erbjuder en mängd olika behandlingar och värmande pooler, vilket gör det till det perfekta resmålet för dig som vill varva ner och njuta av det natursköna området. 

bottom of page