top of page

second hand & vintage

Erikshjälpen, Ystad

erikshjälpen, ystad

Längs Dragongatan i centrala Ystad har Erikshjälpen öppnat dörrarna till en 600 kvadratmeter stor butik. Den rymliga lokalen bjuder in till en rolig, inspirerande och hållbar shopping. 

Fynda bland färgglada kläder, trendiga accessoarer, roliga leksaker och inredning för hemmet. 

prylbyrån, kivik

På Svabeholms Kungsgård hittar du den personliga återbruksbutiken Prylbyrån. I den intima butiken hittar du allt från det där bordet du länge letat efter till den lilla, gröna ljuslyktan som lyser upp när mörkret faller. 

Aldrig har det väl varit roligare att shoppa återbruk och hållbart än nu?!

röda korset, ystad & simrishamn

Bland Ystads gränder och Österlens böljande landskap har Röda Korset tre secondhand-butiker. I butikerna hittar du en härlig blandning av kläder, skor, accessoarer och inredningsdetaljer. 

vintage corner, glemmingebro

Strax utanför Ystad, bland öppna fält och böljande landskap ligger Vintage Corner. I butiken hittar du ett noga utvalt sortiment av vintagekläder alltifrån 20-talet till 80-talet. Det finns vintagekläder för dam, herr och barn.

Till din nyfunna outfit hittar du även en mängd accessoarer så som skor, hattar, scarves och handväskor.

ystad antik & vintage, ystad

I den välbevarade korsvirkesbyggnaden Per Helsas gård ligger butiken Ystad Antik & Vintage. I lokalen som en gång i tiden var en del av stadens handelsplats hittar du ett välsorterat utbud av tidsklassiska inredningsdetaljer och möbler. 

öppna hjärtat, ystad

Centralt i Ystad hittar du två av Öppna Hjärtats butiker. Längs Herrestadsgatan ligger den större butiken. Här hittar du allt till både din garderob och ditt hem.

På Östergatan ligger den lite mindre, citybutiken. Här hittar du ett brett utbud av kläder och accessoarer. 

iris retro, ystad

Bland korsvirkeshus och mysiga gränder finner du cirkulärbutiken Iris Retro på Ystads gågata. I butiken hittar du allt från kläder och konst till möbler och prylar.

I den inbjudande lokalen hittar du ett brett sortiment med noga utvalda retro och vintage produkter med fokus på 60- och 70-talsdesign.

bottom of page