top of page

En kulinarisk upptäcktsfärd

Bobergs på Hamngården

Bobergs på Hamngården

Bara ett stenkast från Södra hamnen i Brantevik väntar Bobergs på Hamngården på dig. Njut av närheten till havet och naturen medan du utforskar en kulinarisk upplevelse i restaurangen. Komponera din egen 4-rätters meny av smakrika mindre rätter eller unna dig en gastronomisk upplevelse där kökschefen skapar en smakresa inspirerad av säsongens bästa råvaror och lokala ingredienser.

Härden matstudio

Härden matstudio

Härden Matstudio ligger i den lilla byn Hannas, mitt i hjärtat av Österlen. Matstudion är ursprungligen en gammal skola från slutet av 1800-talet som nu huserar den charmiga hemmarestaurangen. Du välkomnas in i det stora och charmiga köket där värdparet hälsar gästerna välkomna med en skål. Därefter tas du med på en gastronomisk resa där varje detalj är noggrant planerad och inget lämnas åt slumpen.

Varje kväll serveras en fast meny med tillhörande dryckespaket som präglas av lokala råvaror och följer säsongens utbud och kockens humör.

JH matbar

JH matbar

På den Bib Gourmand utmärkta kvarterskrogen kombineras nordisk enkelhet med en mångsidig smakupplevelse. Årstidernas råvaror styr menyn, där varje tugga förmedlar genuin, äkta och hållbar matlagning. Komponera din egen meny av mellanrätter betonade av svenska och lokala råvaror på denna intima men moderna kvarterskrog. Njut av en kulinarisk resa som hyllar smakerna från vårt närområde.

Villa strandvägen

Villa strandvägen

Några 200 meter från Ystads vita sandstrand ligger Villa Strandvägen omslutet av Sandskogens furor. I den vita trävillan ryms en intim restaurang och en liten uppsättning hotellrum. 

Här serveras säsongsnära menyer tillagade i ett kök beläget som en del av matsalen, ett intimt grepp för att ta gästerna närmre matupplevelsen. Du kommer åt matupplevelsen antingen via à la carte-menyn eller kockens val i flera serveringar. 

Vyn

Vyn

Inrymd i den gamla gården med en utsikt över Östersjön, uppenbarar sig Daniel Berlins VYN. En kulinarisk destination som omfattar restaurang, hotell och mat- och vinbar. Med en ambition att skapa en upplevelse som hyllar säsongens kök, inspirerat av Skånes och Skandinaviens rötter, ges besökare gott om tid och möjlighet att koppla av och reflektera i de förtrollande omgivningarna. För att komplettera restaurangen finns en avslappnad och intim mat- och vinbar där lättare rätter serveras.

bottom of page