top of page

Yoga & Inspiration Day - NEKAD

Mer om dagen:
Föreställ dig en vacker junimorgon på stranden vid Ystad Saltsjöbad, där solen redan sprider sitt varma sken och en mjuk bris sveper över dig. Människor samlas, oberoende av tidigare yogaerfarenhet, för att delta i en yogaklass där vi kombinerar yoga med kreativt skapande i form av skrift. Energin efter klassen? Uppfriskande, underbar och full av liv!

Vi fortsätter dagen med ett näringsrikt mellanmål innan vi ger oss in i Break Free-yoga ledd av Johanna, som inspirerar till att utforska kroppens rörelsemönster med fokus på sinnet och andningen. Fantastiskt, eller hur?

Efter det tar Darren över och leder en lugnande meditation känd som Yoga Nidra, vilken följs av en utsökt lunch bestående av Poké bowl tillsammans med nya yogisar. Mimmi tar sedan vid med en klass som fokuserar på att öppna upp hjärtat.

Darren och Johanna instruerar sedan tillsammans en härlig klass som kombinerar intensiva, kraftfulla övningar för att skapa värme och vibration i kroppen, för att sedan landa i det mjuka, lugna och stillsamma. Som en härlig yogamix helt enkelt!

Dagen rundas av med en skön fikapaus och avslutas spektakulärt med en unik yogaupplevelse där vi njuter av ett glas Cava. Ett mer perfekt slut på lördagen är svårt att föreställa sig!

När:

fredag 31 maj

Var:

Arrangör

Ystad Saltsjöbad
tel: 041113630
Epost: info@ysb.se

Ystad Saltsjöbad
Saltsjöbadsvägen 15
27139 Ystad

Öppettider

Lördag
Kl. 8.30 - 15.30
Varmt välkomna!

Evenemanget har varit
bottom of page