top of page

Svensktoppshits

En fartfylld konsert med en kavalkad av de största svensktoppslåtarna från 60-talet till våra dagar.

Under kvällen får ni se, höra och uppleva fyra välklända artister!
Ni möter Christina Lindberg, Helene Wish Persson, Emil Sigfridsson och Lasse Sigfridsson var och en för sig, i duetter och i låtar där alla sjunger tillsammans. Vi utlovar hög igenkänningsfaktor.

Christina Lindberg bestämde sig redan som barn att bli artist, och slog igenom på allvar 1988 med svensktoppshiten ”De sista ljuva åren”. Christina är inte bara en framgångsrik artist, utan också en duktig låtskrivare med många låtar på Svensktoppen.

Helene Wish Persson drev framgångsrikt sitt dansband Helene o Gänget under 90-talet med flera hits på Svensktoppen. Bandet lades ner 2002 då Helene satsade på en karriär på Radio Kristianstad. Efter 25 år på radion tog hon framgångsrikt upp sin artistkarriär igen.

Emil Sigfridsson blev känd i hela Sverige efter framgångarna i TV-programmet Fame Factory 2002, och debutalbumet ”Tillbaka till igår” som sålde guld och toppade listorna. Han har också nått stora framgångar med sina musikaluppsättningar på teatern i Kristianstad.

Lasse Sigfridsson startade Lasse Stefanz 1967. Var med och drev bandet till 2012 då han släppte soloalbumet ”Min egen väg” vilket blev startskottet för en lyckad solokarriär. Två av sina album har Lasse spelat in i Nashville.

Varmt välkommen!

Föreställningens längs: 2,45 inkl paus

När:

fredag 22 mars

Var:

Arrangör

Ystads Teater Ab
tel: 0411- 57 77 98
Epost: teatern@ystad.se

Ystads Teater
Sjömansgatan 13
271 43 Ystad

Öppettider

19:00

Evenemanget har varit
bottom of page