top of page

Summer Dinnershow & Stand up

Varmt välkomna till en kväll utöver det vanliga!

På scenen hittar ni Eric Nytomt, Samira Alm och Tomas Kaminski. Sången & musiken står Eric & Samira för. Showen består av en härlig blandning av allt det bästa. Något för alla är kanske ett slitet uttryck, men här stämmer det. Fullt ös blir det, det kan vi lova!

Eric Nytomt jobbar över hela Sverige som artist och nöjesproducent och enbart med de bästa Sverige har att erbjuda. Ibland med liveband, ibland med showkoncept. Även i Skåne har man kunnat se honom på några av de största scenerna, bl a med Kee Marcello (Europe) på MalmöMässan, Glasklart (julbordsshow), Sommarrocken i Svedala med sitt Queen-tributeband ”The Show Goes on” mm.

Samira Alm kommer från en etablerad musikerfamilj och har Sverige och Danmark som sitt arbetsfält. Hon syns i många olika sammanhang och är ständigt på väg till nästa uppdrag. Hon har en bakgrund inom musikal och älskar att kasta sig ut i diverse genrer. Sång, dans, skådis - alltid med ett smittande leende!

Tomas Kaminski är en komiker som bara växer och växer. Vissa bara föds med Funny bones och till att stå på en scen och underhålla. Tomas Kaminski från Malmö är en av dem. Alltid unika, roliga skämt och betraktelser. Tomas är även grym på improvisation så förvänta er en väldigt levande och hysteriskt kul stand up!

Som ni förstår är detta en kväll som har allt. Missa INTE!

Varmt välkomna till Svinarojtarens loge på Örums Nygård!

När:

torsdag 13 juli

Var:

Arrangör

Örums Nygård Spa & Konferens
tel: 0411524080
Epost: info@orumsnygard.se

Svinarojtarens loge på Örums Nygård
Örumsvägen 141
27176 Löderup

Öppettider

Svinarojtarens loge öppnar 17.30

Dinnershowen börjar 19.30

Evenemanget har varit
bottom of page