top of page

Stand-Up med Özz Nûjen & Jörgen Sjöberg

För en oförglömlig kväll av skratt och underhållning, bjuder hotell Fritiden in till ännu en spännande upplaga av Comedy Night! Markera fredagen den 13:e oktober i din kalender och förbered dig på en oförglömlig stund med två av Sveriges mest briljanta komiker.

Özz Nûjens snabba och energifylld stil tillsammans med hans ständigt aktuella och utmanande standupcomedy, gör honom till en av Sveriges bästa komiker. Man går aldrig oberörd från en föreställning med honom. Özz är inte bara en prisbelönad komiker utan även en populär skådespelare, radiopratare och föreläsare.

Jörgen Sjöberg är en av anrika standupklubben Norra Brunns mest bokade komiker. Han syns på de flesta standupscener i Sverige och är även flitigt bokad som konferencier, moderator och skådespelare. Jörgen har en medryckande stil med mycket kroppsspråk och en humor som passar allt och alla.

Så missa inte denna chans att skapa minnen och njuta av en kväll fylld med glädje och skratt tillsammans med Özz Nûjen och Jörgen Sjöberg. För ytterligare information och bokningsdetaljer, besök vår hemsida. Vi ser fram emot att välkomna dig till Comedy Night!

När:

torsdag 12 oktober

Var:

Arrangör

Hotell Fritiden i Ystad
tel: 0411-220 120
Epost: bokning@hotellfritiden.se

Fritiden Hotell & Kongress
Österleden 19
27142 Ystad

Öppettider

Fredag den 13/10 kl. 21.00 – ca 22.50 (inkl paus)

Evenemanget har varit
bottom of page