top of page

She´s got the look

"She’s got the look" är en hyllning till Marie Fredriksson och hennes fantastiska låtskatt. Vi djupdyker i hennes repertoar och ger publiken allt från de tidigare låtarna ”Bästa dagen” till de senare, som ”Äntligen” och alla de stora hitsen däremellan. Vi tillåter oss att bli personliga både i våra musikaliska tolkningar men även när vi delar med oss av egna berättelser ur våra liv som på på olika sätt knyter an till Maries musik. Naturligtvis har vi med oss ett riktigt högenergiskt nummer med Roxettes största hits! Publiken brukar dras med i ett brett spektra av känslor - både nostalgi, vemod och allvar, men också i så mycket glädje, värme, hopp, framtidstro och kärlek!

Medverkande: Jamladies: Jenny Tärneberg, Anna Strandberg och Mia Stegmar
På gitarr: Julien Fabre

Jamladies är ”J” som i Jenny, ”A” som i Anna, ”M” som i Mia och bildar ett av Sveriges mest rutinerade showband. Snart 15 år med hundratals event, galor, julshower, TV-framträdanden, kick-offs, after beach och partyn - både stora och små - gör Jamladies unika i mångsidighet, flexibilitet och bredd på repertoar. Förmågan att anpassa innehåll för att kvällen ska bli unik och skruva till det lite extra är något Jamladies är experter på!

Utöver sång i världsklass och spektakulära shownummer är Jamladies scenkostym något alldeles extra och en riktig ”wow-faktor” som ger känslan av exklusivitet. Publikkontakt och interaktion är mycket viktigt - kvällen ska skapas tillsammans med gästerna! Ofta anlitas Jamladies både som artister och konferencierer.

9/9-23 kl. 19:00
Föreställningens längd: cirka 120 min inkl paus

När:

fredag 8 september

Var:

Arrangör

Ystads Teater
tel: 0411-577798
Epost: teatern@ystad.se

Ystads Teater
Sjömansgatan 13 Ystad

Öppettider

kl. 19:00

Evenemanget har varit
bottom of page