top of page

Rebaroque

Konsert i gränslandet mellan Barock, Jazz och Visa på Rikstolvans innergård.
6 juli kl 19.00 - 20.00
Pris: 195 sek

Rebaroque startade hösten 2022 en konsertserie på Historiska Museet i Stockholm där de lyfter fram unga musiker i samspel med gruppen. Så nu ger de sig ut på resande fot och fortsätter skapa musik i gränslandet mellan Barock, Jazz och Visa.

Rebaroque bildades 1998 under namnet Stockholms barockorkester, och etablerade sig snabbt som en av landets ledande barockensembler. Rebaroque är en ensemble som står för konstnärlig kvalitet på en nivå som är ledande i Sverige, och strävar efter att levandegöra musiken på ett unikt sätt som lockar nya lyssnare. Ensemblen består av Sveriges mest aktiva frilansmusiker inom genren, där varje medlem starkt bidrar till gruppens konstnärliga vision.
Med violinisten Maria Lindal som konsertmästare och konstnärlig ledare är Rebaroque en modern och nytänkande barockorkester som med stor framgång tänjer på de musikaliska gränserna.
Rebaroque är verksamma både i Sverige och utomlands, och har gästspelat i bland annat Italien, Schweiz, Tyskland, Finland, Norge, England och Libanon.

När:

onsdag 5 juli

Var:

Arrangör

Rikstolvan
tel: 0735919136
Epost: info@rikstolvan.se

Rikstolvan
Rikstolvan 34
272 92 Järrestad

Öppettider

Torsdag 6 juli kl 19.00 - 20.00

Evenemanget har varit
bottom of page