top of page

Oscar Zia + Klaudy

På scenen, i hörlurarna, på radion eller framför TV-kamerorna. Det är förmodligen i ett eller flera av dessa sammanhang du har sett Oscar Zia den senaste tiden. För om han inte skriver, spelar in och släpper musik leder han omtyckta radioshower eller rikstäckande TV-program. Han är en multitalang, och framför allt är han en av våra mest älskade, svenska popröster. Hans låtar har spelats över 30 miljoner gånger på Spotify och han har stått på några av landets största scener.

Under våren 2023 var Oscar Zia en av deltagarna i SVT:s program Songland, där han släppte den fantastiska låten “Golvet i hallen”. Han är även aktuell med nya singeln “Vem bryr sig” som Oscar skrivit tillsammans med Adéle Cechal, Myra Granberg och Carl Wikström Ask. Hösten 2023 släppte Oscar det efterlängtade debutalbumet “Heartbreakmiljonär” och är under våren på turné med “The Heartbreak Tour”. Nu väntar en otrolig och händelserik sommar!

– Hela grejen med att skriva en skiva är att åka ut och spela den live. Det var ett tag sen jag var ute på turné, och jag längtar massor! Vi ses där, säger Oscar Zia - och varmast välkommen till Garaget i sommar säger vi!

Som support denna lördagkväll har vi den stora glädjen att välkomna ingen mindre än KLAUDY! På årets Melodifestival framförde han sin låt "För Dig" och gick till finalkval. Klaudy må fortfarande anses som debutant men har hållt på med musik sedan 10-årsåldern. Med texterna i fokus vill han skapa musik som följer människor till både vardag och högtider, som ett soundtrack till livet. Förutom en rad singlar och senaste EPn "För Dig" har han också skrivit låten "Svarta Moln" åt Cherrie i SVTs Songland.OSCAR ZIA: SPOTIFY

Portar öppnar kl.20, support på scen ca kl.20:30
Entré 325 kr inkl. serviceavgifter
Tonåringa halva priset, barn upp till 12 år gratis
BYO, endast kaffe och läsk i vår bar

BYO - endast kaffe, chips och läsk i vår bar.

När:

fredag 12 juli

Var:

Arrangör

Konstfabriken Sthlm/ Camilla Backman
tel: 0735317589
Epost: info@garageprojektet.org

Garageprojektet Hammenhög
Simrishamnsvägen 1
27650 Hammenhög

Öppettider

Portar öppnar kl.20
Klaudy på scen ca 20:30

Evenemanget har varit
bottom of page