top of page

Johan Glans - sommarturné

Johan Glans på stor sommarturné 2023. I sommar är det dags för en av Sveriges mest folkkära komiker att bege sig ut på vägarna igen. För första gången på fem år åker Johan Glans ut på en stor Sverigeturné och besöker landets somrigaste scener på ett 20-tal orter. Den 21 juli når turnén Ystad och Sandskogens idrottsplats!

Med sin turnétrilogi, World tour of Skåne, World tour of Skandinavien och World tour of the world är Johan Glans en av de standupkomiker som sålt flest biljetter i land et. Sedan han år 2018 avslutade sin senaste standupturné har han mestadels jobbat med film och tv, men nu är han tillbaka på den stora livescenen igen – på sin första egna sommarturné någonsin.

”Det ska bli extremt roligt att åka ut på de svenska vägarna igen och jag längtar efter att möta
publiken runt om i landet. Standup och sommar hör ihop, och det är något jag hoppas att alla kommer känna.” – Johan Glans

I föreställningen får publiken ta del av den humor som gjort Johan älskad av svenska folket – hur han med tvistade beskrivningar av vardagen, träffsäkerhet och skånsk charm får en hel publik att vrida sig i skrattkramp.

När:

torsdag 20 juli

Var:

Arrangör

All Things Live
tel: 08-440 92 00
Epost: biljett@allthingslive.se

Sandskogens Idrottsplats
Saltsjöbadsvägen 17 Ystad

Öppettider

Föreställning 1: KL. 15.00

Föreställning 2: KL. 20.00

Evenemanget har varit
bottom of page