top of page

Gunhild Carling med familj

Dags för världens mest underbara musikfamilj att ösa loss. Close up konsert, där du kommer riktigt nära artisterna.

Gunhild Carling behöver egentligen ingen presentation. Hon är Sveriges Swing-drottning som sprudlar av spelglädje på scenen. Hon är en av de viktigaste musikerna och ambassadörerna för swingen idag. Hon är erkänd globalt för sitt enastående musikerskap som multiinstrumentalist, sångerska och entertainer. Under året fyller de lokalerna i USA och på somrarna kommer de hem till Sverige och hemmaplan för att ge energi och musikkärlek. Magiska kvällar med Carlingfamiljen under druvorna.

Carling Family är unika i världen. Deras stora talang sträcker sig över tre generationer och alla familjemedlemmar spelar åtskilliga instrument, dansar, sjunger och har tagit den klassiska Vaudeville-stilen in i dagens tidsålder. Det spelar främst varm, energisk jazz i 1920 talets stil med en fantastisk underhållning på scenen. De turnerar över hela världen i Europa, Nord- och Sydamerika samt Asien.

När:

från måndag 1 juli
till tisdag 2 juli

Var:

Arrangör

Backagården Österlen
tel: 0736-721263
Epost: mrpopotnik@gmail.com

Backagården Österlen
Östra Kustvägen 987
27177 Löderup

Öppettider

1 & 2 juli.
Portarna öppnar upp kl 18:00 för förtäring av mat o dryck . Showen börjar kl 20:00 med paus och slutar ca 22:15. Stängning kl 23:00

Evenemanget har varit
bottom of page