top of page

Fredrik Strage "FESTIVALFLOPPAR"

Välkomna uppleva nya fenomenala enmansshowen "FESTIVALFLOPPAR MED FREDRIK STRAGE": Den ena festivalen skulle bli ett svenskt Woodstock. Den andra skulle stoppa spridningen av kärnvapen. Det gick åt helvete. Fredrik Strage berättar på sitt egna briljanta vis om rockfestivalernas historia, med speciellt fokus på två mytomspunna svenska megafloppar, och tar med publiken till röjiga rockpartyn, sönderslagna hotellrum, banbrytande musik, benbrytande moshpits och svåra trauman. Alla som någon gång burit ett festivalarmband, eller däckat på en småländsk åker, kommer att älska Strages rapporter från sitt liv vid kravallstaketet!

»Jag gör det för rockens skull. Och för alla som är för gamla och trötta för att åka på festival, men som ändå vill uppleva den speciella magin. Att se min nya show är som att gå på rockfestival minus allt det jobbiga. Man slipper tinnitus, bakfylla och herpes. Man slipper också musiken, vilket skulle kunna vara en nackdel, men de flesta som ser mig live håller nog med om att det är roligare att höra någon prata om musik än att lyssna på den.« / Fredrik Strage

Strage skriver för DN, pratar ofta i TV4 Nyhetsmorgon och driver podden "Hemma hos Strage". Han har turnerat landet runt med hyllade enmansshowen "Strage on Stage" - men ALDRIG varit så långt österut som Österlen och kommer hit när det är som finast i juli! Hurra! För OSS är Strage suveräna spaningar, Stockholmskt storstadssudd, svartsynt med skinnpaj och vi älskar honom! Han är en briljant musikjournalist, skribent, författare, popkritiker och artistintervjuare - och dessutom själv helt fenomenal på scen!

Varmast välkomna till en riktig fredag!
FREDAG 7 JULI
Portar öppnar kl.20 - Strage på scen kl.21
Inträde 250 kr/person INKL. AVGIFTER
BYO // mer info på hemsidan

När:

torsdag 6 juli

Var:

Arrangör

Garageprojektet Hammenhög
tel: 0735317589
Epost: info@garageprojektet.org

Garageprojektet Hammenhög
Simrishamnsvägen 1, vid torget i Hammenhög
27650 Hammenhög

Öppettider

Fredag 7 juli kl.20-23
Portar öppnar kl.20
Fredrik Strage på scen kl.21

Evenemanget har varit
bottom of page