top of page

Författarbesök

Söndagen den 28e april gästas vi av Ali Alabdallah och Emelie Hill Dittmer. Ali Alabdallah kommer att prata om sin bok "Att älska knäckebröd".

Ali Alabdallah är född och uppvuxen i Damaskus Syrien och arbetade som journalist. Han har skrivit fyra böcker på svenska sedan han kom till Sverige 2013. Hans senaste bok ” Att älska knäckebröd - lärdomar som överraskar” är en självbiografisk roman som ger läsaren en intressant berättelse eller betraktelse över livet mellan två kulturer (den arabiska- muslimiska världen och det lagom-extrema Sverige). Ali fick diverisity index Award 2018 och Landskrona kulturpriset 2015.

Emelie Hill Dittmer, skrivpedagog, journalist och författare till boken Skriv för att läka – En guide i reflekterande skrivande (Lassbo förlag). Boken bygger på forskning, fallstudier, skrivövningar, intervjuer och författarens egen berättelse och ingång i skrivterapins värld i England. Hon har mångårig erfarenhet av läkande skrivprocesser både i England och Sverige, och såväl med grupper som genom individuell handledning, bland annat från Österlens folkhögskola och anhöriggrupper inom Simrishamns kommun. Hon är styrelsemedlem i International Association for Journal Writing (IAJW) och startar i år upp utbildningen Skrivterapeuterna vid Sundsgårdsakademin vid Sundsgårdens folkhögskola i Helsingborg.

För mer information om Emelie Hill Dittmer besök:
www.emeliehdittmer.comEvenemanget är kostnadsfritt, men anmäl gärna att ni kommer samt hur många ni blir på foranmalan@borrby-bokby.se

När:

lördag 27 april

Var:

Arrangör

Borrby Bokby
tel: 00000000
Epost: info@borrby-bokby.se

Bokhuset i Borrby
Köpmangatan 28
276 30 Borrby

Öppettider

Klockan 16.00.

Evenemanget har varit
bottom of page