top of page

ELLEN KRAUSS + support: Svana

Ellen Krauss hade sitt genombrott 2019 med debutsingeln "The One I Love", som nu har lyckats nå över 23 miljoner streams på Spotify. Med en otrolig röst, närvaro, mod och en medfödd känsla att beröra sina lyssnare har hon snabbt blivit en av pop-Sveriges nästa stora framtidsnamn; inte minst genom 2020 års debutalbum ”Pearl”.

Ellen har redan hunnit turnera både själv och med giganter som Laleh, Markus Krunegård och Miriam Bryant. I februari i år släpptes singeln "Hungover (Head In a Can)" från kommande nya och efterlängtade album som kommer senare i vår – även detta skapat tillsammans med hennes ständiga samarbetspartners Christian Walz och Johan ”Jones” Wetterberg – och med ytterligare ett magiskt stjärnalster i ryggen väntar nu egna spelningar runtom i landet.

Vi är ärade att få henne till vår scen i sommar!

Som support har vi den stora glädjen att presentera SVANA! Svana är 21 år och boende på Österlen, hon skriver och komponerar låtar på egen hand och tillsammans med Martin Svensson från Tjuv. Med sin fantastiska röst kommer vi få en liten högtidsstund på vår scen, kompar gör Martin Svensson på gitarr.

När:

tisdag 1 augusti

Var:

Arrangör

Garageprojektet Hammenhög
tel: 0735317589
Epost: info@garageprojektet.org

Garageprojektet Hammenhög
Simrishamnsvägen 1
27650 Hammenhög

Öppettider

Onsdag 2 aug
Portar öppnar kl.20
Support på scen kl.21

Evenemanget har varit
bottom of page