top of page

Ditt andrum - återhämtning, reflektion, balans och harmoni

Malin Milevi (Malins andrum) välkomnar dig till Ditt andrum - en workshop designad för att guida dig till återhämtning, reflektion, balans och harmoni.

Datum & tid: Fredag 9 februari kl 16.30-18.30
Plats: Buenosdiaz, Kristianstadvägen 2 i Ystad
Pris: 399:- (Betalning i förväg via Swish 0723081280 med referens 'Workshop 9/2”)
Anmälan/frågor: Skicka ett sms till 072-308 12 80

Workshopens innehåll:
*Soundhealing - Följ med på en resa av helande vibrationer, där Malin använder olika instrument och sin röst för att skapa djup avslappning. Upplev minskad stress, förbättrad sömn, återställd balans och ökad kreativitet, allt för att framhäva ditt bästa jag.
*Mantrasång - som vi tillsammans tänker, viskar eller sjunger hjälper oss stänga ute alla tankar, för att bara fokusera på en – själva mantrat. Den blir då som en positiv affirmation om sanning, kärlek, ljus och kraft. Ett underbart sätt att upptäcka och dela den helande kraften i ljud och vibration.
*Helande samtal – Vi drar varsitt healingkort och utforskar dess innebörd tillsammans. Genom att dela tankar om hur kortet relaterar till just din situation skapar vi verktyg för din personliga utveckling.

Denna workshop ger dig möjlighet att skapa en lugn oas mitt i den stressiga vardagen, där du får ägna kvalitetstid åt dig själv. Välkommen att vara med på denna resa för inre ro, balans och välbefinnande – Du är värd att må bra!
Säkra din plats nu och investera i ditt välmående! Begränsat antal platser. Läs mer på www.milevi.se

När:

torsdag 8 februari

Var:

Arrangör

Malins andrum
tel: 072-308 12 80
Epost: malin@milevi.se

Buenosdiaz
Kristianstadvägen 2
271 34 Ystad

Öppettider

Fredag 9 februari kl. 16,30-18.30

Evenemanget har varit
bottom of page