top of page

Cirkus Olympia 2023

För 37:e året i rad ger sig Cirkus Olympia ut på Sveriges vägar med ett nytt internationellt cirkusprogram! Det bjuds på 2 timmars underhållning (med paus) för alla åldrar!
Nalle Clown har i 30 år spridit skratt och glädje till barn och unga. Inspirerad av världens bästa clowner genom tiderna kommer Nalle Clown att bjuda på musik, trolleri och förstås... skratt! Frida Evelina Persson är internationell luftakrobat, från Sverige, som närmast kommer från ett cirkusengagemang i Spanien. Tjeckiska akrobatduon Irena och Karel Lagroni är tillbaka i Cirkus Olympia med sin komiska kaskadör-akrobatik. Nicolas Lagroni debuterade för ett par år sedan i Cirkus Olympia och är tillbaka med ett fulländat nummer med studsbolls-jonglering. Självklart finns också cirkusens egna välskötta och charmiga hundar med i manegen!
Cirkus Olympia kännetecknas av traditionsrik cirkusunderhållning för hela familjen, inramad av vacker musik och modern showteknik.

Löderup 8/8 kl 18.00 vid skolan

Biljetter säljs online på https://www.cirkusolympia.se/ eller i cirkuskassan 1 timme före showen.

Förköp till specialpris finns hos Handlar´n i Löderup för endast 160 kr per person (endast kontantbetalning här) Detta pris gäller endast hos Handlar´n i Löderup!

När:

måndag 7 augusti

Var:

Arrangör

Cirkus Olympia
tel: 0737230158
Epost: antilop80@hotmail.com

Löderup vid skolan

22655 Löderup

Öppettider

Showen startar kl 18.00 och slutar ca kl 20.00, 20 min paus i mitten

Mer om eventet
Evenemanget har varit
bottom of page