top of page

Projektverkstad med fokus på hållbarhet

Har du idéer till något projekt som du vill förverkliga? Vill du vara med och bidra till en hållbar utveckling och ett mer hållbart samhälle?

Vi erbjuder denna kväll en kreativ workshop, inspirerande föreläsningar och praktisk uppstartshjälp! Medarrangören LEADER Sydöstra Skåne hjälper dig att komma i gång, att gå från idé till handling och tipsar om hur olika projekt kan finansieras. LEADER Sydöstra Skåne arbetar med att stödja lokal, hållbar utveckling.

Kommunens ungdomssamordnare, Seth Selleck som har många års erfarenhet av att starta och driva projekt, berättar om hur olika idéer har utvecklats till projekt. Hans senaste initiativ, ”Face to Face”, vill inspirera människor att samtala över gränser för att på så vis motverka psykisk ohälsa och ensamhet och främja social hållbarhet.

Föranmälan till biblioteket: 0414-81 90 00 eller biblioteket@simrishamn.se.

Skåneveckan för psykisk hälsa är en temavecka med fokus på vårt psykiska mående. Runt om i Skåne erbjuds mötesplatser, prova-på-aktiviteter, föreläsningar, workshops och kulturarrangemang av ett flertal olika arrangörer. Kostnadsfritt och öppet för alla. skanveckan.com

När:

onsdag 11 oktober

Var:

Arrangör

Simrishamns bibliotek
tel: 0414819300
Epost: biblioteket@simrishamn.se

Simrishamns bibliotek
Järnvägsgatan 2
27280 Simrishamn

Öppettider

Torsdag 12 oktober kl. 17:00 – 19:00

Evenemanget har varit
bottom of page