top of page

[NEKAD] Segling och segelskola för vuxna

Välkommen till Vuxensegling. Under 2023 erbjuder vi i Båtklubben ett antal möjligheter för intresserade vuxna att njuta av segling och relaterade aktiviteter. Ju fler vi blir desto roligare kommer det att bli så sprid gärna denna information till era bekanta och inom era nätverk etc.

Det vi just nu har planerat för sommaren 2023 är möjligheten att deltaga i arrangerade vuxenseglingar längs vår sköna kust, kanske en tur till Bornholm med övernattning eller att deltaga i en seglarskola för vuxna. Vi tänker oss också en del information om sjösäkerhet dvs hur man skall uppträda på sjön, och om olyckan skulle vara framme, hur man larmar sjöräddningen etc.

Vi söker dig som är intresserad av att hjälpa till med att såväl planera, arrangera och deltaga i dessa aktiviteter.

Seglingskurs för vuxna kommer att ges vecka 27 och 28. En vecka kurs kan erbjudas i mån av plats. Två veckors kurs kostar 2500 kr och en vecka kurs kostar 1500 kr. Målsättningen med full kurs är att eleven själv kan segla och angöra främmande hamn. Kunskap till navigering förmedlas mycket begränsat och det rekommenderas att söka navigationskunskap.

Anmäl ditt intresse genom att kontakta Sven Olsson, 076-8871353 eller sven.h.olsson@gmail.com. VG Ange ditt namn, epost samt telefonnummer.

Har du förslag till aktiviteter etc så tar vi tacksamt emot alla tips. Och har du några frågor är du välkommen att ringa eller maila någon av oss tre nedan som är engagerade i denna aktivitet.

Frank Zollweg zollwegfrank@gmail.com tel: 0730-844122
Lars Montelius montelius@icloud.com tel: 0705-224147
Sven Olsson sven.h.olsson@gmail.com tel: 0768-871353

Mer informationen på vår hemsida:
https://skillingebatklubb.se/

Välkomna till en aktiv seglingssommar.

När:

från söndag 2 juli
till lördag 15 juli

Var:

Arrangör

Skillinge Båtklubb
tel: 076-8871353
Epost: info@skillingebatklubb.se

Skillinge hamn / Östersjön
Skillinges Småbåtshamn
27660 Skillinge

Öppettider

Så länge vi har väder är vi på vattnet efter överenskommelse, vid storm och dåligt väder finns teoretiska lektioner i klubbhuset.

Evenemanget har varit
bottom of page