På tu man hand

Foto: Johanna Liebendörfer

Att åka på en romantisk weekend och hinna prata, länge och ostört, med varandra om drömmar, planer och om de underbara ungarna, är ett sätt att hålla ett förhållande och kärleken till varandra levande.

Kom till oss och upplev härliga miljöer som stimulerar till nya tankar. Vandra längs med havet eller genom skogen. Upplev gårdsbutiker med robusta alster men också något som ger flärd i tillvaron. Fika i en trädgård och känn hur du andas in alla dofter.

Vi erbjuder mys med boende på hotell runt om i Ystad och på Österlen samt på slott, gemytliga gästgiverier och personliga B&B med middagar från trevliga kök och i historiska, naturnära och romantiska miljöer.

Kultur och natur går hand i hand. Upplev tillsammans med en god vän eller livspartner allt det som vi har att erbjuda inom båda delarna här i vårt område. Österlenkryddor erbjuder salt för både ”pågar och töser”, härlig rapsolja från Gunnarshög, lammskinn hos Baggbo Lamm och en god ost hos Vilhelmsdal. Eller varför inte en vinprovning hos någon av våra vinproducenter. Allt för er som vill ha en skön tillvaro utan stress och måsten.