Boka ditt möte här!

Ystad Saltsjöbad, konferens foto Ystad Saltsjöbad

Här håller vi riktigt bra konferenser - tekniskt, logistiskt såväl som njutningsfyllt och spännande!

NYHET! Ystad & Österlens nya mötesfolder i samarbete med Event in Skåne och Meetings International. Öppna, läs och inspireras! 

Tillsammans med oss och tekniskt kompetent personal på konferensanläggningarna i Ystad & Österlen säkerställer du att er konferens blir optimal utifrån era behov. Vi har både inspiration och information för både mindre och större grupper.

Söka och boka själv
- Anläggningarna i Ystad & Österlen erbjuder bra boende, med eller utan SPA, restauranger och läckra matupplevelser, minnesvärda aktiviteter och intressanta sevärdheter i närheten – så att ni kan fokusera på konferensens innehåll och budskapet till era deltagare!
Många anläggningar har möjlighet att ta hand om både stora och små grupper – medan vissa anläggningar koncentrerar sig på att vara mindre och exklusivare. Hör av dig till oss om du vill ha en personlig kontakt!
Hitta er konferensanläggning här!

Minnesvärda aktiviteter och upplevelser
- Skapa dynamik i er konferens! Spännande upplevelser lyfter och fräschar upp och öppnar era mötesdeltagares sinnen! Våra duktiga mötesföretagare i Ystad & Österlen erbjuder ett rikt utbud av detta!  Allt från att hitta det häftigaste fysiskt utmanande till det mer finstämda kulturellt inriktade eller smakfullt engagerande upplevelserna - samt lämpliga alternativa aktiviteter – som passar större och mindre grupper. 
Tips på aktiviteter är bl a snorkling, jeepkörning, vin- och ölprovning, kurs i silvermide, glasblåsning, matlagningskurs, guidad Wallandertur, segway med guide, Duofilm.  Fler tips på aktiviteter finner du här.

 

Kontakta gärna oss om ni önskar fler tips till er konferens. Välkomna!